Broodfonds oprichten: gewoon doen

Op maandag 14 januari vond in `t Lokaal de eerste bijeenkomst plaats over de oprichting van een nieuw Broodfonds voor Zaanse zelfstandigen. Cees van der Ree gaf informatie en beantwoordde de vragen van de 15 aanwezigen.

De reacties waren zo positief dat er een tweede sessie is gepland op maandag 18 maart van 16-17 uur bij ‘t Lokaal, Industrieweg 13A te Wormerveer. Ondernemers die meer inf0 willen of mee willen doen, dan kan dat door aan te melden.

Een broodfonds bestaat uit twintig tot vijftig zelfstandigen, met en zonder personeel, vennoten van een VOF, maten in een maatschap en directeurs-grootaandeelhouders (DGA’s), die elkaar kennen en vertrouwen. Je steunt elkaar bij (langdurige) ziekte.

Een nieuw Broodfonds kan starten als er 20 leden zijn. Wees erbij! Ken jij mensen die mogelijk ook interesse hebben? Nodig ze vooral uit zodat we snel kunnen opstarten. En wil je concreet meehelpen dit voor elkaar te krijgen? Geef het vooral aan. De stappen zijn helder, we doen het samen en voor elkaar.

 

Meld je aan door een mail te sturen naar info@tlokaal.nl.