Local Heroes gaat starten!

Op 20 september hoorden we het goede nieuws: de subsidie voor Local Heroes, een programma voor Maatschappelijke Diensttijd, is gehonoreerd! Achter de schermen hebben we (gemeente Zaanstad en ‘t Lokaal) hard gewerkt aan dit mooie project. In november kan de eerste groep al starten.

Met Local Heroes krijgen Zaanse jongeren van 14 t/m 27, de kans om hun talenten te ontwikkelen voor hun toekomst. En tegelijkertijd kunnen zij iets voor een ander doen. In 6 maanden gaan zij 20 uur per week aan de slag met een zelfbedacht project en met vrijwilligers projecten voor bedrijven of organisaties. In teams én zelfstandig.

Jongeren ontdekken zo hoe groot hun impact kan zijn. Verander de wereld en begin dichtbij is het motto. Daar hebben we jonge mensen als jij bij nodig. Mensen die hun nek willen uitsteken voor de toekomst, die zich inzetten, die ideeën hebben én ze willen uitvoeren. Gewoon in de buurt, in de stad, binnen een bedrijf of organisatie. Kortom: dichtbij.

Wil jij het verschil maken en een Local Hero zijn? Of ken je iemand die hier voor geknipt is? Stuur een mail naar info@tlokaal.nl en we nemen direct persoonlijk contact met je op.