seminar 21 mei: Goede mensen gezocht!

1 op de 4 werkgevers ondervindt moeite met het vervullen van vacatures. En dat zal naar verwachting toenemen. De Zaanstreek blijkt zelfs een van de koplopers te zijn.

Hoe kun je hier als werkgever, vandaag al, op inspelen? Om hier antwoord op te geven organiseren ’t Lokaal en House of Skills op 21 mei het seminar ‘Goede mensen gezocht! (16.00-18.00, Majestic te Wormerveer). Hoe doe je dat in de huidige arbeidsmarkt?’ Het seminar neemt je mee in de dynamiek van de huidige en toekomstige arbeidsmarkt en geeft een nieuwe kijk op de wervingsstrategie. 

Hoofdspreker is Bas ter Weel, Managing Director SEO Amsterdam Economics and Professor of Economics University of Amsterdam. Hij neemt u vanuit economisch perspectief mee in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en gaat hij in op de winst die te behalen valt met een meer op skills gerichte arbeidsmarkt.

Timo de Regt (algemeen directeur van Stan Partners en PDZ Uitzendbureau) deelt zijn visie op de veranderende arbeidsmarkt en hoe werkgevers hiermee om kunnen gaan. En Cock Sierhuis, mede-directeur/eigenaar van Floris Groep vertelt over hoe zij skillsgericht werven en hoe dat voor ze werkt.

Nog geen ticket? Dat kunt u zo regelen middels de link hieronder. Schroom ook niet om iemand uit uw netwerk mee te nemen voor wie dit seminar ook interessant is.

https://lnkd.in/eeKs9DP